Algemeen

Eerste Blog


Altijd lastig om je eerste bericht te plaatsen! Maar eindelijk is het dan zo ver, ik heb een blog en youtube kanaal. Beter laat dan nooit zal ik zo maar zeggen. Maar wat ga je nu doen met deze pagina zal u afvragen? Dit is een blog voor al mijn hobby’s naast mijn normale werk. Ik heb overal wel een mening over en dat wil ik met u delen.

Zo gaan wij veel gadgets testen, en leg ik uit hoe je verschillende Retro computers kunt emuleren. Maar denk ook aan, hoe u Kodi kunt gebruiken op uw TV of een hackintosh kunt bouwen. Dit probeer ik dan handig uit te leggen in video en op deze blog.

Als deze website zich gaat vullen zult u zien dat er handige categorieën ontstaan, want niet iedereen zal al mijn hobbies tegelijk hebben. Als u zich inschrijft voor onze nieuwbrief kunt u ook aangeven welke categorie u meldingen voor wilt ontvangen. Deze categorieën zullen ook zo op ons Youtube kanaal worden gebruikt.

Ik hoop dat dit een aanvulling is op het mooie internet. En natuurlijk geheel in het Nederlands, veel onderwerpen zijn alleen in het Engels te lezen of te bekijken, en hier ga ik verandering in brengen.


Grafische vormgeving, drukwerk, fotograferen en webdesign is wat ik dagelijks doe. Maar nieuwe technieken, gadgets, tv, android, ios, macos en emulatie is zeker ook mijn passie. En daarom deze blog, van alles wat...

View Comments
There are currently no comments.