Website en Logo voor bestelonline.eu

Website en Logo voor bestelonline.eu

Bestel Online Systeem is een product van Schraven Design. In de toekomst gaan wij meer online services websites opzetten zoals bestelonline.site.

Neem een kijkje op onze nieuwe website bestelonline.eu

Deze nieuwe website is bedoeld voor de Horeca en Restaurants. In deze moeilijke tijden waar wij nu inzitten is het moeilijk om omzet te genereren. Ook voor ons als freelancers is dit nu geen gemakkelijke tijd. Vandaar dat alle beetjes helpen. Ik had zo gedacht om een makkelijk bestelsysteem op te zetten voor de horeca. Dit bestelsysteem is gemakkelijk online te plaatsen en zo ontstaat er een soort van thuisbezorgd website op je eigen website.

Klanten kunnen gemakkelijk hun favoriete gerechten bestellen en afrekenen. Het restaurant bepaald zelf of ze een afhaal of bezorg service hebben. Klanten worden op de hoogte gehouden wanneer hun bestelling klaar is.

Ik heb alles binnen enkele dagen opgezet. Dus logo ontworpen en website opgezet met een demo website. Daarna natuurlijk online promotie gedaan zowel via social media als e-mail campagne. Ondertussen zijn er enkele geïnteresseerd en zijn er een aantal afspraken gemaakt.

Het systeem is zeer snel op te zetten en kan binnen enkele uren online staan.

Onderstaand bericht hoort bij de promotie

Speciaal voor Restaurants

Het zijn nu zware tijden voor vele maar ook voor uw favorieten restaurant. En daarom heb ik een systeem bedacht dat u snel een online bestelsysteem kunt opzetten. Hierdoor kunt u snel weer omzet genereren.

En wij kunnen weer lekker iets speciaals en lekkers eten van ons favorieten restaurant.

Met ons systeem kunt u gemakkelijk bestellingen ontvangen via de mail. U kunt een aangepast menu op de website plaatsen en uw klanten kunnen deze contactloos betalen.

Laat uw klanten kiezen wanneer ze willen eten en of ze het komen ophalen of laten bezorgen.

Heeft u een restaurant en wilt u weer omzet maken, kijk snel op onze website wat de mogelijkheden zijn. Ook vind u hier een demo hoe het systeem eruit kan zien.

Neem een kijkje op onze nieuwe website bestelonline.eu

Schrijf hier een Reactie

Open chat
Snel even Chatten?
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?