Nieuwe website staat Online

Nieuwe website staat Online

Eindelijk is hij er dan, mijn nieuwe website. Is even moeilijk om voor jezelf een totaal nieuwe website te bouwen. Ik denk dat dit mijn vierde ontwerp is die het uiteindelijk heeft gehaald. Hier en daar moeten er nog wat teksten en spelfouten eruit gehaald worden. Maar wat voor mij belangrijk is dat de website online staat, en dan de finetuning wat later deze week.

Met deze website zal ik mijn freelance projecten gaan promoten, maar ook eigen werk zal ik via deze blog laten zien. Dit is tevens een mooi platvorm om mijn portfolio te showen. Ook ga ik via deze blog en andere social media tutorials aanbieden. Het lijkt mij leuk om andere ook het vak van Grafisch vormgever te leren.

Dus kom vooral eens terug, om te lezen waar ik mee bezig ben.

Schrijf hier een Reactie

Open chat
Snel even Chatten?
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?