Nieuwe website voor Beesigned.nl

Nieuwe website voor Beesigned.nl

Wij hadden het genoegen om een nieuwe website te mogen maken voor beesigned.nl. De website had echt een update nodig en door verwaarlozing was er totaal geen onderhoud gepleegd. Ik dacht dan ook dit is snel en eenvoudig opgelost, maar de code was zo oud dat een update gewoonweg niet mogelijk meer was.

Ik heb dit meteen met de klant besproken en kreeg de opdracht om deze website opnieuw op te zetten. Helaas waren er niet veel teksten en foto’s aanwezig op de vorige website. En heb daarom een hele boel zelf moeten schrijven en met mockups een hoop beelden zelf moeten maken. Maar het eindresultaat mag er wezen en de klant is super blij, dus ik ook. Neem snel een kijkje op de nieuwe website van beesigned.nl

Beesigned is gespecialiseerd in het printen van Banners, posters, spandoeken, bedrijfskleding, reclameborden en nog veel meer. Ze doen dit met passie voor het vak en met de fotografie mind, zijn afdrukken op grootformaat altijd met de juiste kleuren en hoge kwaliteit. Sinds kort zijn ze ook begonnen met het snijden van stickers. Je kunt dan stickers bestellen in elke vorm die je wilt want ze printen en snijden het op dezelfde machine.

Ook een mooie banner of spandoek nodig, neem een kijkje en contact beesigned.nl

Schrijf hier een Reactie

Open chat
Snel even Chatten?
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?