Tijd voor een nieuw logo?

Tijd voor een nieuw logo?

In deze vreemde en onzekere tijden wil ik in een serie mijn diensten tegen gereduceerde prijzen aanbieden. Ik wil beginnen met het ontwerpen van logo’s voor een vast bedrag (tijdelijk).

Is het nu tijd voor een nieuw logo?

Ik denk dat dit nu de tijd is voor een geheel nieuw logo of huisstijl. Waarschijnlijk heeft u nu de tijd ervoor om hier eens aandachtig naar te kijken. Het kan ook zijn dat u al een tijdje met het idee rondloopt om wijzigingen aan te brengen in uw logo of een opfrisbeurt te geven, een nieuw lettertype of moderniseren.

Door dit nu te doen, kunt u hier weer mee extra opvallen, en laten zien dat u er nog steeds aanwezig bent met uw bedrijf. Het geeft dus extra mogelijkheden om te adverteren vooral op social media. Maar u kunt nu ook extra kritisch ernaar kijken wat u precies wilt met de uitstraling van uw bedrijf.

Wat kan ik u aanbieden

Samen wil ik met u kijken wat wij aan de uitstraling kunnen doen van uw bedrijf. Om te starten met een nieuw logo of een aanpassing van uw huidige logo. Het kan ook zijn dat u een geheel nieuw bedrijf wilt starten en dus een geheel nieuw logo wilt.

Voor 99,- excl BTW ontwerp ik vrijblijvend 3 ontwerpen. Dit doe ik aan de hand van een formulier dat u van mij via de mail krijgt. Hierop volgend kan het zijn dat ik u even via de telefoon kort nog wat vragen wil stellen. Ik ga er dan zo snel mogelijk mee aan de slag en maak digitaal 3 ontwerpen en mail deze naar u.

U kunt dan wijzigingen aanbrengen en een voorkeur geven aan een bepaald ontwerp waarmee ik verder aan de slag ga. Hierna krijgt u van mij een ontwerp toegezonden wat al aardig in de buurt moet komen van uw wensen. U kunt daarna nog enkele correcties uitvoeren. Waarna u dan een nieuw logo heeft wat geheel naar wens is.

U krijgt het logo toegezonden in diverse kleurgebruik zoals zwart/wit, kleur met of zonder achtergrond. Het logo is al geheel in vector opgemaakt en u krijgt het in PDF/EPS toegezonden. Eventueel zorge wij ook voor een logo wat u kunt gebruiken op uw website.

Lijkt u dit iets en mogen wij voor u vrijblijvend een logo ontwerpen? Neem dan snel contact met ons op via het onderstaande contactformulier. Voor 99,- excl BTW is het nu de tijd voor een nieuw logo!

    Open chat
    Snel even Chatten?
    Hallo,
    Hoe kan ik u helpen?