Zojuist opgeleverd nieuwe website www.fotobardie.nl

Zojuist opgeleverd nieuwe website www.fotobardie.nl

Ik kreeg de kans om de nieuwe website te maken van Foto Bardie uit Kaatsheuvel. Ik kreeg totaal de vrije hand om iets op te zetten met een paar kleine wensen. Dit heeft mij meer tijd gekost dan gedacht, aangezien er geen teksten waren maar wel heel erg veel mooie foto’s.

Ik heb er daarom voor gekozen om de website zeer luchtig op te zetten. Veel mooie beelden om een klein stukje tekst. En dat is aardig gelukt. Tevens heb ik ook alvast de SEO ingezet om straks gemakkelijk de website op een paar kernpunten hoog te laten scoren in de zoekmachines zoals Google, Yahoo en Bing.

Het was een hele uitdaging en heb meerdere ontwerpen in de prullenbak zien verdwijnen. Maar het resultaat mag er zijn, er staat nu een mooie ruim opgezetten website.

Wij wensen Jeroen Bardie heel veel plezier met zijn nieuwe website, en dat hij er veel nieuwe klanten mee mag aantrekken. Neem ook eens een kijkje op deze nieuwe website https://fotobardie.nl

Schrijf hier een Reactie

Open chat
Snel even Chatten?
Hallo,
Hoe kan ik u helpen?